Kosár: 0 HUF

A kosár jelenleg üres.Fürged község Tolna megye egy hátrányos helyzetű  kistérségében található. Egy 
munkahelyteremtő TÁMOP‐ pályázat keretében varrodát hozott létre az önkormányzat cége, a RE‐LAX Park Kft. A cég megkereste a Medence Csoportot, akik szívesen vállalták, hogy önköltségi áron, szakmai vezetőként segítik a varroda beindítását a gépek beszerzésétől kezdve a munkatársak szakmai képzéséig. A hosszú távú célok között szerepel, hogy a Medence Csoport a későbbiekben további megrendeléseket is tudjon vinni a térségbe.
 
A tíz hónapja tartó együttműködés látványos eredménye volt, mikor a tanévnyitón a Medence Csoport és a RE‐LAX Park Kft. közös ajándékaként minden fürgedi alsó tagozatos megkapta saját, egyedi, újrahasznosított anyagból készült vidám iskolatáskáját.
 
A Re+concept ISCHI táskát Magyar Gergely tervezte, a gyártást a Medence Csoport anyagainak és kellékeinek felhasználásával a fürgedi varroda végezte.
 
Budapest, 2014. szeptember 2.
 
További információ: Magyar Gergely 70/338‐7006  
 
Az egyetemista alkotócsoportból 2000‐ben alakult Medence Csoport Kft. kezdettől a környezettudatos design elkötelezettje volt, 2006. óta foglalkozik reklámmolinók újrahasznosításával. Az alkotás demokratizálását szolgáló, bárki számára hozzáférhető táskakészítő workshopok mellett, a felmerült igényeket követve alakítottuk ki a Re+concept táskakollekciót, melyben a felhasznált anyagnak, a reklámmolinónak köszönhetően minden darab egyedi. Táskáink a Medence Szalonban (IX. Pipa utca 4.), és több budapesti design boltban is elérhetők.