Kosár: 0 HUF

A kosár jelenleg üres.

medence_520e2ed04c249.jpg

 

A 2000-ben alapított Medence Csoport a kezdetek óta jelen van a Sziget Fesztivál művészeti felhozatalában, számos legendás helyszín megálmodója és tervezője, a kreatív újrahasznosítás elkötelezettje és megszállottja. Idei önálló alkotóműhelyükben a design és a művészet, a bútor- és tárgytervezés, divat, grafika – elegyednek a szigetlakók nagy örömére.

 

Medence RE+Concept SZIGET Táska workshop

Kreatív design alkotóműhely az újrahasznosítás jegyében. A változatos nyersanyagokból mindenki maga komponálhatja meg Szigetes táskáját, szatyrát, zsákját. Az elkészült tárgyak hazavihetők.


Stencil és Szita workshop

Első lépések a Banksy-vé válás útján. Napközbeni kreativitás, szike, karton, kannák, sablonvágás és fújás, a műfajban edzett moderátorok, Gabay Gergő és Szabó-Lencz Péter segítségével. Sajátítsd el az utcai művészet technikáját, és oszd meg stencilüzeneted a galériafalon!


Szék – stoki –  hokedli workshop

Alkoss egy jó széket magadnak! Felhasznált anyagok: ponyva, bambusz, fa, használt holmik. Mérethatár: 50x50x50cm. Moderátor: Buczkó Bence


Medence Concept Store

A Medence Csoport és baráti tervezők környezettudatos upcycling termékei várják a látogatókat. A bolt minden nap éjfélig nyitva!
 

UNITED FUTURE spot

by designologist & Medence Csoport

A UNITED FUTURE spot a designologist UNITED FUTURE programjának keretében, a Medence Csoporttal együttműködésben valósult meg. A kreatív újrahasznosítás témáját körüljáró spot tizenegy elemből álló kiállítási anyag, amely bemutatja, hogy milyen utóélete lehet kidobásra szánt tárgyainknak, a felhalmozódott hulladékoknak, hogyan lesz az elhasználtból érték.

 

SZIGET WORKSHOPZÓNA

 


KREATÍV WORKSHOP ZÓNA

2013-ban is a Sziget Fesztiválon.

 

Sátor, installáció: Medence Csoport Kft.

GARAI MIXI

GROSS ANRÁS

MAGYAR GERGŐ

TEREBESSY TÓBIÁS

 

RE+CONCEPT SZIGET WORKSHOP

FERENCZINÉ KÓSA ESZTER

URI ERIKA

FARKAS SÁNDOR
KOCSÁRDI KRISZTIÁN

BUDAI BENJÁMIN

 

STENCIL WORKSHOP

GABAY GERGŐ

SZABÓ-LENTZ PÉTER

 

RE+PROTO+TYPE SZÉK WORKSHOP
BUCZKÓ BENCE

HALÁSZ DÁVID

 

MEDENCE CONCEPT STORE

FÖLDI BARBARA / RE+CREATIVITY /

GÖRGÉNYI GIZELLA
 

Érdeklődöm