Kosár: 0 HUF

A kosár jelenleg üres.

 

A minimálisan fél futballpályányi, több mint ezer négyzetméteres területre tervezett park nem kiállítás, hanem elsősorban játszótér, vidámpark, ahol mindenki megtapasztalhatja majd, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük mindazoknak, akik valamilyen fogyatékkal élnek. A sok szempontból misztikus világot az emberek többsége nem ismeri, üzeneteit nem érti, ezért sokan távolságtartóan közelednek a fogyatékosokhoz.


„Képzeljenek el egy vidámparkot, ahol próbára tehetik a képességeiket és közben megtapasztalhatják fogyatékos emberek élethelyzetét. Nem általánosságokban, hanem konkrétan, kézzelfoghatóan, közérthető formában megélhető helyzetek alapján. Képzeljenek el egy olyan parkot, ahol ezekről az emberekről nem szívszorító képek, unalmas előadások és tudományos ismeretterjesztő kiadványok hanem izgalmas játékok közben tudhatnak meg fontos és érdekes dolgokat.

A mobil parkban kipróbálható a kerekesszékes labirintus, valamint az akadálypálya egyes részei. Az egyes játékok mellett igénybe vehetők egyéb interaktív játékok is, valamint érdekes programokkal várjuk látogatóinkat”

 

ABILITY PARK

 

2003

szezonális jellegű szórakoztató élménypark - koncepcióterv


Méret: 2500m2

 

Megrendelő, megálmodó, koncepció terv
Student Service Egyesület: Nagy Géza, Baksa Attila, Sófalvi Timea, Wolf Csaba

 

Munkatársak
Tervek:
Gross András- Építészeti koncepció tervek, 3d látványterv
Bérczi Zsófia- Labirintus koncepció
Terebessy Tóbiás- Óriáskerék, Promenád koncepció
Bodóczky Antal, Kő Boldizsár- Elvarázsolt kastély berendezés
Logóterv: Szilágyi Csaba
Az Ability Park roadshow kivitelezője: Ger-Dach Mérnök Kft.

 

Érdeklődöm