BOOKLINE Lapozó

12 csinos kültéri rétegelt falemezből és alumínium lemezből készült könyvcserélő installációt terveztünk és készítettünk ügyfelünk részére. A Bookline Lapozók segítségével mozgásban tarthatod a könyvespolcod. Az itt található könyveket elviheted, és ha kiolvastad, hozd vissza. Megtalálható Pécsett, Szombathelyen, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Gárdonyban, Budapesten a Kopaszi-gáton, a Margitszigeten, és a Trefort-kertben, és nemsokára Szegeden is.

A Bookline számára is kiemelten fontos a fenntarthatóság. Ez az elköteleződés vezérelte a Lapozók ötletét is, amely révén a könyvkereskedő igyekszik elősegíteni a könyvek újrahasznosítását, és nem utolsósorban az olvasás élményének megosztását. De szeretnék felhívni a figyelmet arra a gondolatra is, miszerint azok az értéktárgyak, amik számunkra már nem hasznosak, vagy akár feleslegesnek tűnnek, másnak még lehetnek értékesek.

Cserepontokként a Lapozók több funkciót is betöltenek. Itt leadhatjuk a már kiolvasott és épp nem használt könyveinket. Ezeket a műveket mások elolvashatják a helyszínen, de ki is kölcsönözhetik azokat. De természetesen arra is van mód, hogy megtartsák az olvasók ezeket a könyveket, ebben az esetben a Bookline csak annyit kér, hogy egy-egy könyv leadásával ők is járuljanak hozzá a gyűjtőpont bővüléséhez. 

további információ: https://bookline.hu/lapozo

Megbízó: Libri-Bookline Zrt.

  • Marketingigazgató: Sándor Gabriella
  • Junior márkamenedzser: Stossek Sára
  • Szövegíró: Simonyi Tamás
  • Grafika: Przibislawszky Renáta
Partner: Ambient Media Group, Bakk Attila

Tervezés, kivitelezés: Medence designlab, Terebessy Tóbiás, Gross András

Kivitelezés: Verebélyi Tamás, Szőke László